FAIL (the browser should render some flash content, not this).


   La inceputul mileniului a inceput febra internetului in Romania. Adresat la inceput unui grup restrans de persoane direct interesate in utilizarea si imbogatirea continutului disponibil, in Romania s-a dezvoltat destul de greu din cauza infrastructurii aproape inexistente si a ratelor de transfer foarte slabe. Daca in 1996 existau ISP-uri cu banda totala de 100Kbit/sec, cu timpul piata s-a extins, cerintele au devenit tot mai mari, preturile au scazut, capacitatile au crescut si serviciile sau diversificat.
   In aceste conditii, alternativa initierii unei afaceri pe internet devine din ce in ce mai tentanta pentru multa lume, deoarece implica resurse financiare si riscuri minime, putin efort, multa munca si multa reclama - aceasta pare sa fie reteta completa a unei afaceri reusite pe internet.
   Aici ai nevoie de un partener de incredere, care sa te poata ajuta in propulsarea afacerii cu pasi siguri pe calea spre success. In noi gasesti sprijinul necesar pentru ca sa nu ai grija conexiunii internet, atacurilor din exterior, flood-uri si alte de probleme care nu ar trebui sa te preocupe. Totodata, noi ne ocupam de upgrade-uri hardware, inlocuirea componentelor defectate ocazional, precum si orice alte probleme legate de hardware-ul serverului folosit.


Trimite un mesaj

(*) Campuri obligatorii


                   
DigitalIsland Romania © FxSoftware SRL 2008 | Termeni si conditii   hosting   |    servere   |    suport   |    contact
Locations of visitors to this page